8 juni 2023

Sponsorloop Nijmeegse Vierdaagse

 

Onderstaand bericht wordt via facebook verspreid :

Vierdaagse sponsorloop Ellen Waardenburg
Aan de komende Vierdaagse van Nijmegen van 18 tot en met 21 juli zal worden deelgenomen door Ellen Waardenburg. De Vlaardingse medisch pedicure zal door middel van de sponsorloop trachten om geld binnen te ‘lopen’ voor de Sjaak Foundation. De Sjaak Foundation is al jaren actief in Vlaardingen en stelt zich ten doel ieder jaar meerdere maatschappelijke doelen te ondersteunen. Denk hierbij aan de vaarten met de Fluisterboot voor senioren, themaweekend van de scouts met een beperking de Blauwe Vogels, een extraatje voor de gezinnen aangesloten bij de voedselbank, muziekmiddag voor senioren Terug in de Tijd en het leveren van vrijwilligers aan de Dag Zonder Drempels, de feestdag voor mensen met en zonder beperking.
Wil je een bijdrage leveren? Kopier de link en volg de instructies!


https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/ellen-waardenburg/donate


 

  • Sponsorloop Nijmeegse Vierdaagse
  • Sponsorloop Nijmeegse Vierdaagse